Miomir Vojinović / - IVAN PETROVIć IPE
23/01/2023 u 11:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vojinović: Novinarski posao odgovoran, stoga mora biti adekvatno plaćen i vrednovan

Vojinović se naiskrenije zahvaljuje svim novinarima u Crnoj Gori na izuzetno korektnoj saradnji koju ima sa njima kao resorni ministar

Ministar prosvjete Miomir Vojinović uputio je povodom 23. januara, Dana novinara Crne Gore, iskrene čestitke svim poslenicima javne riječi.

„Tradicija novinarstva i izgovorene riječi u Crnoj Gori dodatno obavezuje medije da promovišu istinu, slobodu, pravdu i demokratiju.

Posao novinara je veoma odgovoran i nije lak i zato oni moraju biti adekvatno plaćeni i vrednovani kako bi ga obavljali što bolje. Na taj način će imati dominantnu poziciju na medijskoj sceni i očuvati kvalitet profesionalne etike”, kaže Vojinović.

Kako ističe, naiskrenije se zahvaljuje svim novinarima u Crnoj Gori na izuzetno korektnoj saradnji koju ima sa njima kao resorni ministar.

„Srećan vam vaš dan, gospodo novinari, i želim vam da svoj posao i dalje obavljate korektno i konkretno, u što boljim uslovima i sa što više slobode kako bi i dalje bili Sedma sila“, kaže se u čestitki ministra Vojinovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:38