Privredna komora / - FOTO: PKCG
02/12/2022 u 23:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Crnogorske kompanije na sajmu u Tirani

Ovo izdanje Međunarodnog sajama u Tirani oblikovano je pod lajtmotivom Misli globalno, prihvati digitalno, kao odgovor na brz tempo preplitanja globalnih tržišta i iz dana u dan sve kohezivnije u eri meta-biznisa i digitalizacije

Privredna komora (PKCG), kao višegodišnji učesnik i partner, organizovala je nastup crnogorskih kompanija na Međunarodnom sajmu Klik ekspo, koji se do nedjelje održava u Tirani, prenosi Mina biznis.

Iz PKCG su kazali da je Klik ekspo Tirana postao centar za umrežavanje koji njeguje više od 250 izlagača i 19 hiljada posjetilaca koji dolaze iz 15 zemalja i predstavljaju vodeće kompanije željne razmjene znanja i novih rešenja u različitim sektorima, uključujući građevinarstvo, obnovljivu energiju, poljoprivredu, bezbjednost i digitalizaciju.

- Ovo izdanje Međunarodnog sajama u Tirani oblikovano je pod lajtmotivom Misli globalno, prihvati digitalno, kao odgovor na brz tempo preplitanja globalnih tržišta i iz dana u dan sve kohezivnije u eri meta-biznisa i digitalizacije, navodi se u sapštenju.

Ponudu je na zajedničkom štandu, površine 80 metara kvadratnih, predstavilo je 16 crnogorskih kompanija iz sektora proizvodnje hrane, pića, turizma, metalne industrije i uslužnih djelatnosti.

Nastup na Sajmu je omogućio izlagačima da predstave proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, te steknu nove poslovne kontakte.

Izlagači su bili Plantaže, Jadranaski sajam Budva, Vagar, Remid Vis, hotel Chedi by Luštica, Turističko preduzeće Lipska pećina, Vam Agro – Montetechnology, Jadroagent, Veterinum, Montehum, Jugopapir, Zavod za zapošljavanje, Bordid, kao i poljoprivredna gazdinstva “Macanović” i “Ašanin”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. februar 2023 05:21