zgrada ministarstva finansija, vanjskih poslova i drzavnog protokola / - SRDJA BOLJEVIC
05/08/2022 u 15:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Državni sekretar Ministarstva finansija odgovorio Milatoviću: Nikada nisam bio član ili kadar DPS-a

Plasiranje neistina o meno motivisano naporom da se pokušaju umanjiti rezultati Ministarstva finansija, koje uspješno obavlja poslovei, što bivšem ministru i političaru u pokušaju, Jakovu Milatoviću, mnogo smeta, kazao je Ibrahimija

Obavještavam vas da su navodi bivšeg ministra i novopečenog političara u pokušaju neistiniti i netačni, kazao je Državni sekretar Ministarstva finansija Agron Ibrahimija.

- Ja nikada nisam bio član ili kadar DPS-a, a još manje akter afere političkog zapošljavanja u opštini Ulcilj, u kojoj je, kako Milatović navodi, značajno oštećen budžet opštine. Svaku javnu funkciju obavljao sam savjesno i pošteno, a to pokazuju i rezultati svih mojih dosadašnjih angažmana - kazao je Ibrahimija.

Kako je naveo, plasiranje neistina o njemu motivisano je naporom da se pokušaju umanjiti rezultati Ministarstva finansija, koje uspješno i u skladu sa zakonom obavlja poslove iz svoje nadležnosti, što bivšem ministru i političaru u pokušaju, Jakovu Milatoviću, očigledno mnogo smeta.

Milatović tvrdi da Vlada zapošljava istaknute DPS kadrove: Ovo je bestidno

- Plasiranjem netačnih i neistinitih informacija, koje mu ko zna ko dostavlja, ili ih (što je još gore) sam izmišlja, Milatović nastavlja dezinformisanje šire javnosti, ali sam uvjeren da ovako neodgovorno ponašanje građani Crne Gore već prepoznaju i da će odgovor uslijediti veoma brzo - zaključuje Ibrahimija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 03:05