Dnevni red / -PORTAL DAN
19/06/2022 u 12:50 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

EKSKLUZIVNO Dan saznaje: CEDIS sjutra, prije najavljenih smjena, dijeli stanove i zapošljava nove radnike

Na dnevnom redu, koji portal Dana objavljuje, prva tačka je pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, a kao druga pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o rješavanju stambenih potreba zaposlenih

Sjutra će biti održana vanredna sjednica Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema CEDIS na kojoj će, kako je planirano, biti usvojena nova sistematizacija, Pravilnik o stanovima i novoj organizaciji preduzeća, potvrđeno je portalu Dana.

image

Dnevni red

-PORTAL DAN

Na dnevnom redu, koji portal Dana objavljuje, prva tačka je pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, a kao druga pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o rješavanju stambenih potreba zaposlenih.

Prema informacijama našeg portala u CEDIS-u žure sa donošenjem ovih odluka jer je već najavljeno da će doći do promjena u Odboru direktora, ali i u vrhu menandžmenta preduzeća. Tako je već izvjesno da će, ako budu "odrađene" najavljene tačke dnevnog reda CEDIS imati 1963 zaposlena, odnosno otvaraju novih skoro 300 radnih mjesta.

Mnogi smatraju da je ovo previše, a naročito kada su stanovi u pitanju za špreduzeće koje je je od osnivanja u posljednje vrijeme bilježilo najgore rezultate.

Portal Dana saznaje i da će CEDIS u Beranama napraviti jedan od centara kompanije, u koji će prebaciti službe za upravljanje regionom, odnosno koje će pokrivati Biujelo Polje, Pljevlja i Berane.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:22