/ - DAN ARHIVA
14/08/2023 u 20:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hiljade građana potpisalo peticiju za spas Instituta Igalo

Prikupljanje potpisa za spas Instituta, u okviru kampanje pod nazivom "Svi zajedno kao jedan - Institut je svima vrijedan", Sindikalna organizacija Instituta Simo Milošević u Igalu danas je organizovala u Pljevljima

Hiljade građana potpisalo je do danas peticiju za spas Instituta Igalo, lazala je predsjednica sindikalne organizacije Instituta dr Marija Obradović.

Prikupljanje potpisa za spas Instituta, u okviru kampanje pod nazivom "Svi zajedno kao jedan - Institut je svima vrijedan", Sindikalna organizacija Instituta Simo Milošević u Igalu danas je organizovala u Pljevljima, piše RTCG portal.

- Radujemo se što smo ovdje jer puno naših pacijenata iz Pljevalja dolazi i imamo veliku podršku od građana Pljevalja. Prije toga smo bili na terenskim posjetama u Budvi i Baru odnosno Nikšiću kao prvom gradu. Sada smo ovdje na sjeveru- kazala je Obradović.

Ona je kazala da je odziv građana veliki.

- Veliki je odziv građana Crne Gore jer oni znaju koliko je Institut Igalo važan za sve nas. Mi se uvijek nosimo onom da nema porodice u Crnoj Gori koja nije imala makar jednog člana na rehabilitaciji u Igalu. Odziv je veliki, već sada je to u hiljadama, ne znamo precizan broj ali uskoro ćemo znati kada se sve sabere. Kampanja je krenula po kolektivima tako da će sigurno biti veliki odziv- kazala je Obradović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:53