/ FOTO: MINISTARSTVO KAPITALNIH INVESTICIJA
07/02/2023 u 12:49 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović - Medoks: Moguće investicije koje bi bile interesantne za ulazak britanskih kompanija

Britanske kompanije u ovoj oblasti imaju značajno iskustvo i posluju širom Evrope i svijeta i razvoj svog poslovanja u ovom regionu vide kao dobru poslovnu priliku, istakla je Medoks

Potpredsjednik vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović razgovarao je danas sa Ambasadorkom Karen Medok

- Kako je ukazala ambasadorka Medoks na početku razgovora, postoji interesovanje investitora iz Velike Britanije za ulaganja u Crnu Goru, koja je prepoznata kao rastuće turističko tržište. Investitori su u prvom redu zainteresovani za strategiju i razvojne planove Crne Gore kada je u pitanju saobraćajna infrastruktura, to jest razvoj nacionalnih vazdušnih luka i civilnog vazduhoplovstva generalno- navodi se u saopštenju.

Britanske kompanije u ovoj oblasti imaju značajno iskustvo i posluju širom Evrope i svijeta i razvoj svog poslovanja u ovom regionu vide kao dobru poslovnu priliku, istakla je Medoks.

- Izuzetno me raduje da strani investitori prepoznaju Crnu Goru kao državu sa značajnim razvojnim potencijalima, ujedno sam saglasan da je turistička privreda srž razvoja ekonomije naše države. U tom smislu u Ministarstvu kapitalnih investicija radimo na razvoju svih oblasti saobraćaja i energetike, usklađivanjem pravnog okvira i usvajanjem standarda EU želimo da stvaramo povoljan poslovni ambijent za privlačenje stranih investicija- istakao je Ibrahimović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:51