Ilustracija, Unspalsh
07/08/2021 u 10:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расписан Јавни позив за избор чланова одбора директора нове компаније у државном власништву

Потребни су нам кадрови који имају визију и искрену жељу да дају свој допринос реформама које спроводимо, наводе из Министарства.

Министарство финансија и социјалног старања расписало је данас, 07. августа 2021. године, Јавни позив за избор 5 чланова одбора директора нове компаније у државном власништву „Montenegro Works“.

-Основни задатак компаније „Монтенегро Wоркс“ представља вршење надзора, праћење и анализирање финансијског стања у привредним друштвима у већинском власништву државе, као и пружање подршке у спровођењу реформи у циљу ефикаснијег управљања. За испуњавање ових задатака, али првенствено за искорјењивање лоше праксе неефикасног и недомаћинског управљања, као и пружање помоћи при финансијској анализи новим члановима менаџмента у предузећима у већинском власништву државе,  потребни су нам кадрови који имају визију и искрену жељу да дају свој допринос реформама које спроводимо-наводе из Министарства.

За чланове Одбора директора потребни су нам људи који посједују следеће квалитете и вриједности:

• Визију и искрену жељу да заједнички стварамо једну нову, бољу Црну Гору;

• Стручност и радно искуство у различитим областима;

• Орјентисаност на резултате кроз јасну стратегију, индикаторе успјеха и приоритете у раду;

• Право лидерство које окупља и мотивише друге чланове тима.

Рок и начин пријаве:

Уз пријаву на Јавни позив прилаже се биографија / ЦВ кандидата и кратки видео (трајање до 1 минут) у ком ће кандидати представити своју визију за развој компаније.

Пријаве са траженом документацијом достављају се у периоду од 07.08.2021. до 16.08.2021. године, на мејл адресу Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , са назнаком “Пријава за чланство у одбору директора MW”.

Процес евалуација и ангажовања.

-Наш тим ће пажљиво евалуирати све пристигле пријаве. Контактираћемо са оним кандидатима/кињама код којих препознамо потенцијал, као и поклапање искуства, вјештина и визије кандидата и обавијестити их о наредним корацима у процесу селекције. Наш стратешки императив је да одаберемо кадрове који имају знање, вољу и снагу да, упркос притисцима, спроводе реформе и стварају меритократску и професионалну Црну Гору која ради-наводе из Министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:07