/ Фото: Архива
27/08/2021 u 11:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расписан конкурс за извршног директора Луке Бар

Kандидати су дужни да уз пријаву и тражену документацију доставе предлог плана и програма рада Луке за мандатни период од четири године

Одбор директора Луке Бар расписао је конкурс за избор извршног директора тог предузећа, који ће бити отворен наредних 15 дана.

Како преноси Мина бизнис, заинтересовани кандидати, поред општих услова предвиђених Законом о раду, треба да испуњавају и посебне, који подразумијевају завршен VII-1 ниво квалификација економске, правне или техничке струке, најмање пет година радног искуства на руководећим пословима са посебним овлашћењима и одговорностима, познавање једног страног језика и непостојање законских сметњи.

Kандидати су дужни да уз пријаву и тражену документацију доставе предлог плана и програма рада Луке Бар за мандатни период од четири године.

Kандидати комплетну документацију и доказе треба да доставе у затвореној коверти на адресу Луке Бар, а неблаговремене или непотпуне пријаве неће бити разматране.

Одбор директора Луке Бар је на сједници крајем јула разријешио дужности дотадашњег извршног директора Владана Вучелића и за вршиоца дужности извршног директора именовао дотадашњег помоћника извршног директора Деду Ђеловића.

Тада је најављено да ће се избор извршног директора реализовати путем јавног конкурса у најкраћем року.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:53