Sa sastanka / - FOTO: TVITER
17/11/2023 u 10:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Bez jake privrede nema ni snažne države

Želimo da unaprijedimo poslovni ambijent koji će značiti da su investitori zadovoljni ali i da osim uvoza novih tehnologija i domaće kompanije stiču neophodnu ekspertizu. Razvoj i podrška domaćoj privredi je u fokusu Vlade, kazao je premijer

Predsjednik Vlade Milojko Spajić sastao se sa predstavnicima američke kompanije UGTR i korejske Hyundai Engineering zainteresovanim za ulaganje u energetiku.

- Želimo da unaprijedimo poslovni ambijent koji će značiti da su investitori zadovoljni ali i da osim uvoza novih tehnologija i domaće kompanije stiču neophodnu ekspertizu. Razvoj i podrška domaćoj privredi je u fokusu Vlade – jer bez jake privrede nema ni snažne države - poručio je premijer.

Predstavnici UGTR i Hyundai Engineering su predstavili portfolio kompanija i informisali premijera o dosadašnjoj saradnji sa EPCG.

Postoji značajan potencijal u oblasti proizvodnje energije i interesovanje kredibilnih kompanija za investiranje u toj oblasti – zaključak je sastanka kome su prisustvovali predstavnici EPCG kao i ministri Saša Mujović i Janko Odović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 00:01