/ - JOSIP ĐRAŠKOVIĆ
12/12/2023 u 14:05 h
Draško MilačićDraško Milačić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tražena smjena direktora Pošte

Član odbora direktora Stojan Sjekloća tražio je da se u dnevni red uvrsti glasanje o nepovjerenju Djuraškovića, ali je njegov predlog odbijen

Odbor direktora Pošte Crne Gore odbio je da uvrsti u dnevni red sjednice predlog o izglasavanju nepovjerenja izvršnom direktoru Josipu Đuraškoviću. Inicijativu za glasanje o nepovjerenju Djuraškoviću podnio je direktno na sjednici član odbora direktora iz redova Ujedinjene Crne Gore Stojan Sjekloća. 

On je Danu kazao da je podnio predlog za izglasavanje nepovjerenja zbog brojnih stvari. 

- Trazio sam da glasamo o nepovjerenju jer prilikom njegovog izbora nismo dobili program i plan rada izvšnog direktora, niti njegov CV. Tu smo pogriješili i ja sam prvi odgovoran, ali i svi kao odbor. Proteklih pet mjeseci Pošta je u haotičnom stanju. Ispostavilo se da je diploma sumnjiva, da je iz Regionalnog vodovoda najuren, ali to je sve ništa pri haotičnim dešavanjima u Pošti poslednjih pet mjeseci. Dijeli otkaze i disciplinske postupke pokreće, a to sve može da padne na sudovima - rekao je Sjekloća koji je nedavno dobio otkaz u tom preduzeću. 

Na sjednici su bila četiri člana borda, tri su odbila predlog Sjekloće. Nakon što je odbijen predlog data je pauza. Sjednica još nije nastavljena. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:20