Југопетрол, управна зграда / фото: Ненад Мандић
07/06/2022 u 16:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Југопетрол прославио 75. рођендан са медијима

Извршни директор Југопетрола Василис Панагопоулос казао је да је та компанија прошла кроз различите фазе раста и развоја, увијек поштујући основне принципе пословања

Поводом 75. jубилеjа, Jугопетрол је ​​прославио jе своjе постоjање са представницима медиjа, у Котору, гдjе jе компанија и основана 1947. године. Од октобра 2002. године компанија је дио Хеленик петролеум групе, а малопродаjна мрежа компаниjе од тада послуjе под комерциjалним брендом "ЕКО", познатим у пет земаља jугоисточне Европе.

Извршни директор Југопетрола Василис Панагопоулос казао је да је та компанија прошла кроз различите фазе раста и развоја, увијек поштујући основне принципе пословања.

- То су прије свега квалитет производа и услуга, у складу са наjновиjим технолошким, безбjедносним и еколошким стандардима. Прослава 75 година обиљежаваце се током циjеле године, уз броjне инициjативе, укључуjући тренутно актуелну, а и наредне наградне игре, корпоративне догађаjе и друштвено одговорне инициjативе - казао је Панагопоулос медијима.

Из Југопетрола су подсјетили да је у току наградна игра поводом 75. рођендана.

- Jугопетрол ће настоjати да настави своjу мисиjу и у будућности, да на поуздан и ефикасан начин снабдиjева црногорско тржиште, пружаjући врхунске производе и услуге купцима гдjе год да се налазе - закључили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:59