/ - ILUSTACIJA, PORTAL DAN
05/05/2023 u 10:08 h
Željka Bojanić, Žana BojanićŽeljka Bojanić, Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Uhapšeno šest osoba zbog prodaje droge

Jutros su pripadnici policije izvršili pretrese na sedam lokacija, kojom prilikom je pronađena marihuana, drobilica, pištolj u ilegalnom posjedu i jedna replika startnog pišolja

Hercegnovska policija jutros je sprovela akciju i procesuirala šest osoba, saznaje portal Dan. Akcija je usmjerena protiv osoba za koje nadležni imaju operativne informacije da se bave prodajom droge. Uhapšeni su I.Lj.(44), R.Lj. (18), I.Š. (27), D.B. (46), B.Č. (28) i D.V. (53) svi iz Herceg Novog.

Jutros su pripadnici policije izvršili pretrese na sedam lokacija, kojom prilikom je pronađena marihuana, drobilica, pištolj u ilegalnom posjedu i jedna replika startnog pišolja. Radi provjere oduzeta su i dva vozila veće materijalne vrijednosti.

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su danas u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, a uz podršku Posebne jedinice policije i pripadnika više organizacionih jedinica Uprave policije, realizovali višemjesečnu aktivnost usmjerenu na suzbijanje tzv. ulične prodaje narkotika i lišili slobode šest osobe osumnjičenih za krivično djelo kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim djelom neovlašena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Slobode su lišeni: I.Lj.(44), R.Lj. (18), I.Š. (27), D.B. (46), B.Č. (28) i D.V. (53) svi iz Herceg Novog- rečeno je iz policije.

- Policija je u okviru ovog predmeta u prethodnom periodu pronašli dva skrovišta, tzv. šteka, koja su koristila osumnjičena lica, a u kojima je pronađen kokain, marihuana, smješa namijenjene za miješanje sa opojnim drogama, vage za precizno mjerenje i oprema namijenjena za pakovanje opojnih droga. Protiv tri osobe su ranije podnijete tri prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga- rečeno je iz policije.

Šest osumnjičenih lica je uz krivičnu prijavu privedeno državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da su izvršila gore navedena djela.

VIDEO: ŽELJKA BOJANIĆ

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 04:42