/ - foto ilustracija
18/08/2022 u 13:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budvanin vozio sa 2.55 promila alkohola u krvi

Za samo dva danasudije suda za prekršaje u Budvi su u hitnim postupcima sankcionisale čak 24 vozača koji su upravljali vozilima u nedozvoljenim koncentracijama alkohola

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je okrivljenom D.I (1974) iz Budve kaznu zatvora u trajanju od 15 dana zbog vožnje motocikla pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2.55 g/kg alkohola u organizmu. Izrečena mu je zabrana upravljanja A kategorijom u trajanju kd 4 mjeseca, kao i 3 kaznena boda, saopštio je predsjednik suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

- Za samo dva dana (17. I 18 avgust) , sudije suda za prekršaje u Budvi (sjedište suda i odjeljena u Ulcinju, Baru,Kotoru i Herceg Novom) su u hitnim postupcima sankcionisale čak 24 vozača koji su upravljali vozilima u  nedozvoljenim koncentracijama alkohola - dodaje u saopštenju.

Najčešći vremenski okvir, kako navode, u kojima su zatečeni da upravljaju vozilima su rani jutarnji časovi - po izlasku iz ugostiteljskih objekata, zbog čega se apeluje na sve vozače da nakon završetka noćnog provoda ne koriste sopstvena vozila, već da angažuju alternativan prevoz. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 06:53