Расвијетљена крађа (илустрација) / - Гугл
06/03/2024 u 15:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dražavljanin Sjeverne Makedonije osumnjičen za podmetanje požara i krađu 40.000 eura

Državljanin Republike Sjeverne Makedonije, A.I. uhapšen je zbog sumnje da je iz ugostiteljskog objekta u Baru otuđila preko 40.000 eura i potom zapalila objekat na kojem je nastala totalna šteta.

- A.I. je izvršio  krivična djela koja mu se stavljanju na teret na način što je 31. januara oko 02.10 časova ušao na terasu oštećenog ugostiteljskog objekta i upotrebom podesnog sredstva polomio prozor na objektu, ušao u unutrašnjost, te dalje djelovao na vrata sljedeće prostorije, takođe podesnim sredstvom, gdje je pronašao metalni sef, koji je podesnim sredstvom otvorio i otuđio novac u iznosu između 40.000 i 50.000 eura - navode iz Uprave policije.

On je zatim izazvao i požar u pomoćnoj prostoriji kroz koju je ušao u objekat i došao do sefa, a nakon toga se udaljio sa lica mjesta sa otuđenim sefom i novcem.

- Na ovom ugostiteljskom objektu je ovom prilikom nastala potpuna materijalna šteta. A.I. je identifikovan kao izvršilac djela, lociran i lišen slobode zbog sumnje da je izvršio gore pomenuta krivična djela - zaključuju iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:51