/ dana rhiva ilustracija
05/07/2023 u 15:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odloženo suđenje policajcu Ljekočeviću: Lekić tražio izuzeće tužiteljke

Dalibor Ljekočević, njegov rođeni brat David, Kuč i Stefanović, uhapšeni su u akciji policije i Višeg tužilaštva, kodnog naziva “Lovka”

Advokati Damir Lekić i Balša Dragović tražili su danas izuzeće tužiteljke Tanje Božović jer, kako je Lekić saopštio za naš portal, smatra da su se tokom postupka javile okolnosti da je tužiteljka pristrasna. Policajac Dalibor Ljekočević osumnjičen je da je dilovao drogu u Podgorici.

Ljekočevićima, Kuču, Stefanoviću i Šutaju ukinut pritvor

Vrhovni sud Crne Gore odbio je ranije  predlog Višeg državnog tužilaštva u Podgorici da se produži pritvor okrivljenim Daliboru Ljekočeviću, Davidu Ljekočeviću, Damiru Kuču, Stefanu Stefanoviću i Turkjanu Šutaju, zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Lekić koji je branilac Kuča i Stefanovića i advokat Balša Dragović koji je branilac Davida i Dalibora Ljekočevića su komentarišući ranije odluku Vrhovnog suda pojasnili da ovi okrivljeni još nijesu pušteni iz pritvora i pored odluke Vrhovnog suda.

On je uhapšen 8. februara, po nalogu Višeg državnog tužilaštva, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Dalibor Ljekočević, njegov rođeni mlađi brat David, Kuč i Stefanović, uhapšeni su u akciji policije i Višeg tužilaštva, kodnog naziva “Lovka”. 

Prema navodima tužilaštva, Ljekočević je u dva navrata drogu prodao i prerušenom agentu, a kako je tužilaštvo navelo posredovali su Kuč i Stefanović.

Ljekočević je, u periodu od septembra 2021. do kraja istog mjeseca 2022. godine, okrivljenoj Nataliji Konatar jednom mjesečno prodavao heroin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 08:20