Заплијењена дрога / - IMAGEM: POLíCIA JUDICIáRIA DE CABO VERDE/DIVULGAçãO
08/04/2022 u 09:28 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Пало 5,6 тона кокаина: Ухапшени црногорски држављани, дрогу крили у товару рибе

Судска полиција из Кабо Вердеа заплиjенила je 5.668 килограма кокаина у рибарском броду коjи jе из Бразила

Полициjа Кабо Верда (острвске државе у центру Атланског океана) саопштила jе да jе због шверца кокаина  ухапшено пет Бразилаца и два држављана Црне Горе, јавља Macaubusiness.

Како наводи поменути сајт, судска полиција  из Кабо Вердеа заплиjенила je 5.668 килограма кокаина у рибарском броду коjи jе из Бразила.

image
- Фото: Скриншот

У изјави коју је медијима прочитао национални директор ПЈ, Рикардо Гонкалвес, ова акција се одвијала на отвореном мору.

Он није саопштио  детаље ове акције, одредиште или заставу рибарског брода из Бразила коjи jе превозио кокаин...Такође није навео ни гдје се брод и дрога  тренутно налазе.

Према писању портала noticias.uоl пет Бразилаца и двоје држављана Црне Горе ухапшено је због међународне трговине дрогом на Зеленортским Острвима због транспорта товара рибе у којој је било више од пет тона кокаина.

-Како је саопштила Судска полиција земље, операција пресретања дроге изведена је у партнерству са бразилском федералном полицијом, морнарицом Сједињених Држава и Агенцијом за борбу против криминала Уједињеног Краљевства.- наводи поменути портал.

Терет, који је садржавао 5.668 килограма скривене дроге, пресретнут је када је стигао у град Прају, главни град те афричке земље.

Правосудна полиција није прецизирала како су агенти имали индиције да се дрога налази у чамцу или гдје су приведени послани. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:20