/ Shutterstock
01/03/2024 u 09:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgorica: Krivična prijava protiv tri maloljetnika zbog nasilničkog ponašanja

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu protiv tri maloljetne osobe stare 14 godina zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu dva maloljetnika.

Naime, medicinsko osoblje Dječje bolnice, Kliničkog centra Crne Gore, policiji je prijavilo da se kod njih na ukazivanje ljekarske pomoći javilo maloljetno lice sa povredama iz nasilja nanesenim od strane njemu nepoznatih lica, gdje su mu konstatovane povrede.

- Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da su ovom maloljetnom oštećenom licu, dok se nalazilo u društvu sa još dva maloljetna lica, prišla tri njemu nepoznata lica koja su ih prvobitno verbalno napala - saopštili su iz Uprave policije.

Iz policije navode da je tada jedan od dva maloljetna lica sa kojima se oštećeni nalazio uspio da se udalji sa lica mjesta, međutim, osumnjičeni su, zatim fizički napali dva maloljetna oštećena lica koja su ostala na licu mjesta.

- Sa događajem je upoznat tužilac koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvjetljavanja događaja.

Preduzimajući krimalističke mjere i radnje, policijski službenici došli su do saznanja o identitetu počinilaca, tri maloljetne osobe stare 14 godina i protiv njih je podnijeta krivična prijava - navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:59