/ илустрација Дан Архива
13/12/2021 u 09:29 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричанин држао кокаин и марихуану

Осуђен је на шест мјесеци затвора, а која казна ће се извршити тако што ће исту издржавати код куће

Државна тужитељка у Вишем државном тужилаштву у Подгорици Тања Божовићи и окривљени Љ. П. склопили су споразум о признању кривице. Тако је Љ.П. признао да је 29.2021.године, у Подгорици, ради продаје држао кокаин и марихуану.

- У спаваћој соби стана у којем живи држао је један ручно прављени ПВЦ замотуљак са кокаином, нето масе 1,143грама, ручно прављени ПВЦ замотуљак са марихуаном, нето масе 0,974 грама и мању количину расуте  марихуане, нето масе 0,232 мграма, које опојне дроге су пронађене и уз потврду одузете приликом претреса стана од стране овлашћених полицијских службеника Управе полиције - ЦБ Подгорица – СКП за борбу против дроге. Извршио је кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога из члана 300 став 1 Кривичног законика Црне Горе- наведено је споразумом.

Осуђен је на шест мјесеци затвора, а која казна ће се извршити тако што ће окривљени исту издржавати у просторијама у којима станује, при чему окривљени не смије напуштати просторије у којима станује, осим у случајевима прописаним законом којим се уређује.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 23:25