foto: UP / - FOTO: UP
07/09/2022 u 10:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pretresi u Beranama i Andrijevici: Pronađeno oružje i municija

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je kvalifikovao krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, te naložio da se protiv S.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku, naveli su iz Uprave policije

U sklopu pojačanih operativnih aktivnosti na pronalasku vatrenog oružja u ilegalnom posjedu službenici Regionalnog centra „Sjever“ su, na osnovu naredbe Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretrese porodične kuće i pomoćnih objekata koji se nalaze u Beranama i porodične kuće i pomoćnih objekata koji se nalaze u Andrijevici, selo Rijeka Marsenića, kao i jednog putničkog motornog vozila, sve u vlasništvu M.M. (41) iz Berana.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pretresom porodične kuće i pomoćnih objekata u Andrijevici, selo Rijeka Marsenića, a koje koristi otac M.M., S.M. (75), pronađen je pištolj sa oružnim listom i 35 komada municije.

- Takođe, pronađena je vazdušna puška, kao i dva pištolja u ilegalnom posjedu, te 21 komad municije. Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je kvalifikovao krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, te naložio da se protiv S.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku, naveli su iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:15