Рудолф Елезовић / - фото: Дан
09/06/2021 u 14:28 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Управа полиције потврдила: Идентификовано тијело Рудолфа Елезовића, испитују узрок смрти

Тиjело je пронађено у фази распадања на мjесту гдjе се последњи пут изгубио сигнал Елезовићевог телефона

У мjесту Свети Ђорђе у близини границе са Албаниjом пронађено је беживотно тиjело мушкарца за кога се сумња да jе нестали полициjски функционер  Рудолф Елезовић. Истрага jе у току. Полиција је званично око 14.30 часова потврдила медијима да се ради о Елезовићу.

- Припадници граничне полиције су синоћ у ријеци Бојани пронашли беживотно тијело полицијског службеника Рудолфа Елезовића чији је нестанак пријављен 27. маја. 2021. године О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се тијело упути на обдукцију како би се утврдио узрок смрти. Обдукција је извршена а извиђајем руководи Више државно тужилаштво у Подгорици- саопштено је званично из Управе полиције.

Тиjело je пронађено у фази распадања на мjесту гдjе се последњи пут изгубио сигнал Елезовићевог телефона. Тијело је било у води, а нашли су га припадници Пловне јединице. Тијело су пронашле колеге синоћ око 21.40 час коjе су свакодневно претраживале таj дио терена.

Узрок смрти биће утврђен обдукциjом, али за сада све, према незваничним инфомацијама, указуjе на самоубиство. Нестанак Елезовића jе приjавила његова супруга Марина 27. маjа. Елезовић jе функциjу шефа улцињске полициjе обављао скоро шест година, све до 2014, када га jе замиjенио Сеад Ђозовић.

Претходно jе, такође, неколико година обављао послове на руководећим мjестима у ОБ Улцињ. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:47