Zaplijenjeno 25 kilograma marihuane / - FOTO: UP
31/01/2024 u 12:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Beranac, zaplijenjeno 25 kilograma marihuane

Službenici Uprave policije nastaviti i u narednom periodu sprovođenje intenzivnih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja zloupotrebe svih vrsta narkotika, sa primarnim fokusom na sprečavanje krijumčarenja opojnih droga i prekograničnog kriminala.

Policija je juče uhapsila A.S. (46) iz Berana jer je prilikom kontrole njegovog vozila pronašla 25 kilograma marihuane.

- A.S. je upravljao vozilom marke „BMW” bjelopoljskih registarskih oznaka u kome je prvo proađeno 44 grama marihuane. Uzimajući u obzir pronađenu količinu marihuane i činjenicu da je vozač vozilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci pripadnici policije su izvršili detaljan pregled vozila, te su u bunkeru koji se nalazio ispod prednjih sjedišta vozila pronašli i oduzeli 23 pakovanja marihuane ukupne težine oko 25 kilograma - naveli su iz policije.

O preduzetim mjerama i radnjama upoznat je državni tužilac u Višem državnom tužillaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se A.S. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.”

Tokom januara službenici Uprave policije su u više odvojenih aktivnosti zaplijenili ukupno oko 241 kilogram različtih narkotika i 3.240 komada tableta sa liste opojata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:46