/ - NEBOJšA MEDOJEVIć
19/05/2023 u 12:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Medojević: Samo jako, nema predaje

Pokazaćemo da imamo stručne i hrabre ljude, poručio je Nebojša Medojević

Nosilac izborne liste "Prvo Crna Gora-reforma za spas države" i predsjednik "Pokreta za promjene" Nebojša Medojević kazao je su za ove izbore pripremili izborni program za spas zemlje i da je njihova politička ponuda fokusiran na borbu protiv kriminala i korupcije i borba protiv siromaštva. Kako je kazao, napraviće niz reformskih mjera i okrenuti Crnu Goru ka ozdravljenju.

- Vrlo brzo će biti prezentiran naš izborni program. Dva cilja smo ostvarili zajedno. Imaćemo najmlađen poslanika, to je Milo Popović. Pokazaćemo da imamo stručne i hrabre ljude. Imaćemo jeftinu i efikasnu kampanju, građani će dobijati mnogo materijala i putem društvenih mreža i poruka- naglasio je Medojević.

Najavio je kroz program i set reformi vezanih za crnogorsku ekonomiju i otvaranje novih farbrika.

- Ovo su lica koja ćete gledati ovih dana po Crnoj Gori i u vrhu su naše poslaničke liste- naveo je on i poručio da je na građanima da razmisle ko može da ispuni obećanja.

Medojević je kazao da su smijenili režim i sada treba da se sprovode reforme.

- Glasajte slobodno, kako mislite da je najbolje i podržite političku organizaciju koja može da riješi vaše i probleme države. Samo jako, nema predaje, sloboda ili ništa- zaključio je Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 11:10