Dritan Abazović / - DRITAN ABAZOVIć
26/07/2023 u 20:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Abazović: Istina će izaći na vidjelo i to putem Skaj aplikacije

Poručio je i da su dokazi na sigurnom

Premijer Dritan Abazović poručio je da će istina izaći na vidjelo i da svakodnevno izlazi putem Skaj aplikacije.

- Vidjeli ste da je mlađi Lazović tražio pištolj za Tigra. Možda je njima potpuno u redu da idu kao kauboji  po Crnoj Gori jer imaju pola milijarde eura prometa i da mogu da se iživljavaju na obične smrtnike. Dok bude ove vlade to neće biti moguće. Razumijem da žele da se otarase ove vlade kako bi vratili svoje poziciji. Ako postignu to, neka je sretno građanima i bilo kome - kazao je Abazović danas nakon sjednice Vlade koja je održana u Kolašinu.

Poručio je i da su zakasnili i dodao da su dokazi na sigurnom.

- Potpuno je nebitno ko će sa koje pozicije djelovati. Jednostavno  su zakasnili - dodao je on.

Abazović nije želio da  komentariše navode medija da nije pripremana likvidacija šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića i da mu je život ugrožen.

Mediji su pisali da prema operativnim podacima bezbjednosnih službi, određene kriminalne strukture su, navodno, pripremale ubistvo Šukovića. Na meti su, navodno, još dvije osobe iz bezbjednosnog sektora.

Abazović je danas novinarima kazao da Šuković ima punu podršku Vlade u uništavanju kriminalne hobotnice koja je "harala Crnom Gorom već 30 godina".

"Jedino nas hrabri ljudi mogu voditi do rezultata", poručio je Abazović. 

On nije želio da odgovori na pitanje da li se nalazio na spisku za likvidaciju.

- Od sebe ne pravim žrtvu. Za koga kod da sam rekao da će ga stići ruka pravde- stigla ga je ili će ga stići. Veljović je jedan od njih. To što se neki skrivaju po drugim državama, pa prijete, metoda im je neprihvatljiva. Posao radimo časno i odgovaraćemo za svoja djela. Ja sam tuz da govorim istinu, a ispostavlja se da sve što sam pričao- istina je, kazao je Abazović. 

Abazović je ponovo pozvao nadležne da se "pozabave" vlasnikom Bemaksa Rankom Ubovićem i bivšim pomoćnikom direktora policije Zoranom Lazovićem.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 17:04