foto: Vlada CG / - RADE KOPRIVICA
19/07/2022 u 12:43 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Abazović: Vlada nedvosmisleno i isključivo posvećena EU integracijama

Radni doručak Abazovića sa ambasadorima Kvinte i EU

Danas je u Vili "Gorica" održan radni doručak predsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića sa ambasadorima zemalja Kvinte i šeficom Delegacije EU u Crnoj Gori.

Radnom doručku sa premijerom Abazovićem prisustvovali su Nj. E. Kristina Oana Popa, šefica Delegacije EU u Crnoj Gori, Nj. E. Džudi Rajznig Ranke, ambasadorka SAD, Nj. E. Karen

Medoks, ambasadorka Velike Britanije, Nj. E. Kristijan Timonije, ambasador Francuske, Nj. E. Robert Veber, ambasador Njemačke i Nj. E. Damiano Rampini, zamjenik ambasadora Italije u Crnoj Gori.

Radni doručak je bio prilika da se u otvorenom i prijateljskom razgovoru razmijene mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji, ali i izazovima u kontekstu geopolitičkih izazova uslovljenih agresijom Ruske Federacije na Ukrajinu. Premijer Abazović je ukazao da je Vlada nedvosmisleno i isključivo posvećena EU integracijama, o čemu svjedoči i nedavno održan

Savjet za stabilizaciju i pridruživanje u Podgorici, ali i civilizacijskim vrijednostima, podsjetivši na podršku teritorijalnom suverenitetu i integritetu Ukrajine tokom boravka u Kijevu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 08:09