Филип Аџић / - УРА
19/01/2022 u 16:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аџић: Бечић одустаjе од учлањења Црне Горе у Европску униjу

- Желимо формирати Владу у коjоj неће бити компромитованих кадрова, али ни људи заражених вирусом деведесетих, навео jе он

Након одлучног и храброг потеза УРЕ и коалициjе "Црно на биjело" да одблокира институциjе и убрза процес европских интеграциjа, апсурдно jе да Алекса Бечић након наjзначаjниjег посла коjи jе обављао, а то jе петнаестомjесечно реноворање зграде Скупштине, прозива УРУ и Дритана Абазовића у контексту борбе против криминала, ако имамо у виду да jе ЕК jедино поздравила резултате потпредсjедника Владе у борби против мафиjе, истакао jе потпредсjедник УРЕ Филип Аџић одговараjући на наводе предсjедника Скупштине.

Аџић наглашава да jе зачуђуjући политички заокрет Демократа и Алексе Бечића, jер не само да више ништа не желе да ураде за учлањење Црне Горе у Европску униjу, већ напротив, све раде да до тога не дође.

 - Приjе 30. августа 2020. године главни циљ Грађанског покрета УРА jе био смjена тридесетогодишњег режима. Након испуњеног задатка и смjене ДПС-а, наш главни циљ jе учлањење Црне Горе у Европску униjу. Желимо формирати Владу у коjоj неће бити компромитованих кадрова, али ни људи заражених вирусом деведесетих, навео jе Аџић.

 - Искрено се надам да ће Алекса Бечић први пут дониjети храбру и пожртвовану одлуку у коjоj ће партиjске интересе подредити државном, и оснажити напоре Црне Горе да у наjкраћем року уђе у ЕУ. У супротном, ДПС би био лош изговор за клизање у десницу и радикализам, jер ДПС сигурно неће бити дио нове Владе. Не би ваљало због фотеља одустати од европског пута Црне Горе - закључио jе Аџић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 08:09