Алека Бечић / - Алека Бечић
19/04/2022 u 21:54 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Преваром су нас само ојачали, не дамо државу обичним пиљарима и мешетарима

Донијели смо наду нашем народу, и можемо га погледати у очи, стамено и чврсто стати пред свима и сваком јасно и гласно рећи нијесмо се продали и нијесмо на продају - истакао је он

Предсједник Демократа Алекса Бечић поручио је из Никшића да не дају државу обичним пиљарима и мешетарима, те да је његова партија ојачана због "преваре и издаје којом муче Црну Гору."

Своју партију назвао је најчаснијојом партијом на светој црногорској земљи.

- Исписали смо најљепше странице црногорске историје, остварили смо сан и донијели слободу. Уградили смо себе у 30. август један од најветлијих дана наше историје. Нисмо преварили, никад издали, никад се продали. Због свега тога ја сам пресрећан човјек и најпоноснији предсједник партије. Хвала вам што сте ишли срцем, а не џепом. Поносни смо на то, на слободу и пријатељство. Лијепо је чути колико растемо и имамо процената, а најљепша је слобода. Она се стиче рођењем, али се тешко брани. За разлику од мандата који се добијају, губе, па се поново враћају, слободу се једном губи и никад се не враћа. Храброст проистиче из слободе, храбар си колико и слободан - нагласио је он на прослави седмог рођендана ове партије у Никшићу.

Напоменуо је и да уцијењен и корумпиран човјек не може бити слободан.

- Хвала вам што након седам година морамо рећи једно - мирно спавамо, сачували смо нашу идеју, образ и слободу. Донијели смо наду нашем народу, и можемо га погледати у очи, стамено и чврсто стати пред свима и сваком јасно и гласно рећи нијесмо се продали и нијесмо на продају -  истакао је он.

Бечић је нагласио да му већег богатства од тога не треба.

- Шта они имају: новац и опет новац. Нека хвала, немају они ништа зато ћемо их поново побиједити, јер Црна Гора је непобједива. Црна Гора јесте малена, али је часна, поштена и непокорива. Била, јесте и биће. На крају, овом преваром и издајом којом муче Црну Гору, ево већ пола године нас су само ојачали, а Црну Гору су уназадили, зауставили, грађане измалтретирали, све су претворили у пиљарско-циркуску трагикомедију. Дозволили су да их понижавају они које смо побједили. Тражили су љепшшег хљеба преко погаче, издали људе који су им вјеровали. Мисле да ће таквим загађивањем политичке сцене деморалисати људе, преварили су се. Ова издаја је створила само већу енергију, инат и пркос код свих нас, да се боримо и изборимо. Ми резервне државе немамо,  а ову ником не дамо. Посебно не обичним пиљарима и мешетарима - поручио је он.

Након друге изборне конвенције, присталице Демократа предвођене руководством партије су кренули у шетњу Никшићем.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 17:13