Ракчевић / Фото: ГП УРА
30/05/2021 u 13:15 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бошњачка странка: ГП УРА напустио Ракчевић, па желе да штету прикрију са наводним проблемима код нас

Наши бивши чланови сада блате партију која им је омогућила све привилегије у животу, кажу из ове партије

Бошњачка странка огласила се пошто је Грађански покрет УРА јутрос саопштио да су се том покрети прикључили бивши чланови БС, наводећи да је у питању класични спин.

Из БС наводе да УРА жели да прикрије штету насталу одласком оснивача УРА Жарка Ракчевића и да тако желе да јавност усмјере на наводне проблеме унутар БС.

Они су казали да је из Одбора БС Подгорица отишло пет чланова, који су жељели да буду дио власти по сваку цијену, супротно свим принципима и програмским начелима.

- Сада блате партију која им је омогућила све привилегије у животу. Толико о “масовном одласку” из БС- наводе из ове партије.

Истакли су да Бошњачка странка стоји чврсто на својим темељима.

- Борба за грађанску Црну Гору и борба за унапређење статуса бошњачког народа, наши су приоритети и у наредном периоду. Подметачине, спинови и недобронамјерност коју претходних дана сервирају они који би најсрећнији били када Бошњачке странке не би било, нешто је на шта смо навикли и у претходном периоду. На њихову жалост, а на срећу Бошњака и свих грађана, Бошњачка странка ће бити још снажнија. Подршка коју смо добили на парламентарним изборима, када смо остварили најбољи резултат од оснивања партије, најбоља је порука да БС стабилно корача својим политичким путем, којим је корачао наш досадашњи лидер Рафет Хусовић. На Kонгресу партије, који је заказан за 13. јун, са новим предсједником, показаћемо не само јединство и снагу, већ и нове младе људе, који су будућност БС и Црне Горе - додају у саопштењу БС.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:39