Abazović / Foto: URA
27/07/2022 u 11:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budvanska URA kritikuje Demokrate: Projektuju laži po uzoru na Šešelja

Građani će na lokalnim izborima Demokrate poslati tamo gdje i pripadaju – na margine lokalne političke scene, poručuju iz URA

Demokrate su partija koja po uzoru na šešeljevsku politiku želi da izvrgne istinu i projektuje svoje laži, tvrde iz OO URA Budva. 

Saopštenje budvanske URA prenosimo u cjelosti: 

O teorijama zavjere kojima Demokrate zasipaju javnost suludo je i pričati.

Iz zapisnika sjednice UO Morskog dobra od 25. avgusta 2021. godine koji prilažemo javnosti može se jasno vidjeti je li Blažo Rađenović glasao za ustupanje plaže “Ploče” Batu Careviću.

Na pomenutoj sjednici predstavnik Demokrata i predsjednik mjesnog odbora Petrovac njihove partije glasao je za ustupanje plaže „Ploče“ Batu Careviću.

Ove godine pomenuti član Upravnog odbora nije prisustvovao sjednici ali je pomoćnica direktora iz redova Demokrata bila prisutna i nije osporavala izglasavanje anex ugovora na sjednici UO JPMD što dovoljno govori o političkom braku na relaciji Demokrate - Carević.

Oba puta Blažo Rađenović je izuzeo mišljenje i nije glasao za anex ugovora. Toliko o istini onih kojima je politički blud zatrpan i tonama laži.

Ne treba se posebno ni osvratti na diletantske laži budvanskih Demokrata o tome kako je Blažo Rađenović bio savjetnik Lazara Rađenovića i vozio službeni gliser „Morskog dobra“.

Blažo Rađenović gliser nije koristio, ali podmornica Dragana Krapovića koja je ostala u Budvi u vrijeme kad se uklanjalo 90% objekata iz zone Morskog dobra, popularni šankovi i mnogi drugi objekti nastavila je da plovi i ubira prihod. To se desilo u vrijeme dok je Krapović bio predsjednik Opštine i šurovao sa Carevićem.

No o svemu tom će znati da sude građani koji će ubrzo na lokalnim izborima Demokrate poslati tamo gdje i pripadaju – na margine lokalne političke scene.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 04:30