УРА Цетиње / - EMIL SABOTIC
16/09/2021 u 17:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цетињска УРА: Маске су пале, коначно се показало право лице ДПС-а

Поносни су на своје одборнике

Поносни смо на дјеловање и свеукупни рад наших одборника у Скупштини Пријестонице који се и поред бројних изазова увијек понашају достојанствено, васпитано, уважавајући своје колеге одборнике, али и грађане, водећи у сваком тренутку рачуна о угледу града који представљају, саопштено је из УРА Цетиње.. 

Из одбора УРА Пријестонице Цетиње наводе да су грађани, неколико дана након немилих догађаја испред зграде Скупштине Пријестонице, имали прилику да виде резултате рада политичких хушкача у претходних годину и по дана, чија се политика каналисала у примитивно и неваспитано понашање окупљених присталица, са елементнима фашизма и шовинизма. 

Из цетињског одбора УРА даље наглашавају да организатори догађаја узалуд покушавају спрати одговорност са себе и да је посебно трагично то што они који се највише позивају на антифашизам на Цетињу, стоје иза скупова на којима се шаљу фашисоидне поруке, координишући скупом из зграде Пријестонице, у којој притом нијесу запошљени. 

 - Са друге стране, забрињава то што се о поменутим догађајима није изјаснио градоначелник Пријестонице. Још више забрињава поздрављање одборника власти окупљених грађана у паузама скупштинског засиједања, а највише кооперативност појединих одборника у 'дочеку' колега испред зграде Скупштине Пријестонице - истичу из цетињске УРА. 

 - Маске су пале. Коначно се показало право лице ДПС и њихових привезака. Представља нам посебно задовољство што ће грађани Цетиња веома брзо имати прилику да се опредијеле јесу ли за примитивизам, простаклук, фашизам или за европску, грађанску и еколошку Црну Гору и Пријестоницу Цетиње -  закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:35