Dajković / -FOTO: FEJSBUK
11/11/2022 u 12:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković upozorava: Mnogi funkcioneri Glavnog grada će se naći na optuženičkoj klupi

Ivan Vuković i DPS na sve načine pokušavaju da opstruiraju formiranje nove gradske uprave, ali narod je rekao svoje, poručio je lider Slobodne Crne Gore

Mnogi funkcioneri Glavnog grada završiće na optuženičkim klupama, poručio je danas lider Slobodne Crne Fore Vladislav Dajković. 

- To što Ivan Vuković i DPS na sve načine pokušavaju da opstruiraju formiranje nove gradske uprave ni na koji način neće uticati na krajnji ishod izbora – narod je rekao svoje i nova gradska vlast će biti formirana, nedelju dana prije ili nedelju dana kasnije.  Međutim, ono što je mnogo važnije jeste ono što će uslijediti u prvim sedmicama nakon preuzimanja vlasti. Ukoliko novi gradski rukovodioci ne uđu u totalni obračun sa korupcijom, a samim tim i sa osobama koje su izvršile poharu gradskih preduzeća, bojim se da će pravda, a samim tim i Podgorica biti na gubitku- kazao je Dajković. 

On smatra da je kristalisanje principa na kojima će počivati nova gradska vlast zapravo i važnija od tehničkih stvari, poput onih kome će koje preduzeće pripasti.

- S tim u vezi, kao dio velike pobjedničke koalicije ''Za budućnost Podgorice'', Slobodna Crna Gora smatra da jedan od prvih koraka mora biti revizija svih ugovora, tendera, pa i cjelokupnog poslovanja svih gradskih preduzeća, naročito onih koji se godinama u javnosti pominju kao maligna preduzeća, poput Vodovoda- zaključio je Dajković. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:12