Nik Đeljošaj / - FOTO: ALBANSKI FORUM
12/06/2023 u 19:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đeljošaj: Ostvarili smo istorijski rezultat

Mi ćemo nastaviti da se držimo riječi koju smo dali vama, Albancima, i da vas dostojanstveno predstavljamo i u svakom trenutku branimo vaše interese, istakao je Đeljošaj

Nosioc liste Albanski forum Nik Đeljošaj kazao je kako su juče na izborima, uz dva osvojena mandata, ostvarili istorijski rezultat.

- Rezultat je istorijski, a za nas, kao koaliciju koja je dobila najveći broj albanskih mandata, ovo je velika odgovornost, a mi smo pokazali da znamo da se nosimo sa odgovornošću i da je prevedemo u konkretan rad za Albance i za razvoj, kazao je Đeljošaj.

Ovako veliko povjerenje koje ste nam ukazali i vaša potvrda da smo lideri Albanaca, obavezuje nas da damo svoj maksimum da problemi Albanaca budu tretirani dostojno, te da pružimo ruku svakoj nacionalnoj partiji radi saradnje u vašem interesu, dodao je on.

Poručuje i da će nastaviti da drže riječ koju su dali.

 - Mi ćemo nastaviti da se držimo riječi koju smo dali vama, Albancima, i da vas dostojanstveno predstavljamo i u svakom trenutku branimo vaše interese - istakao je on.

On je čestitao Albanskoj alijansi za osvojeni mandat.

- Za nas je svaki Albanac u Skupštini još jedan saveznik više u zalaganjima za prava Albanaca i evroatlantski put Crne Gore. Za Forum je to put koji Albanci imaju u svojoj genezi i zbog čega smo zadobili povjerenje, kazao je Đeljošaj.

On je čestitao i Demokratskoj uniji Albanaca na pozitivnom rezultatu. 

- Mi kao Forum, sa specifičnom težinom od dva osvojena mandata, otvoreni smo za saradnju u interesu Albanaca, ekonomskog razvoja i evropske integracije - kazao je Đeljošaj.

Čestitao je  i Bošnjačkoj stranci i Hrvatskoj građanskoj inicijativi za pozitivne rezultate. 

- Zahvaljujem vam se i dajem vam besu da ćemo ono što smo rekli i ispuniti - poručio je đeljošaj.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 12:28