foto: DPS / - FOTO: DPS
31/08/2023 u 10:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: Milatović pokazao svoje “kvalitete”, jasno je zašto mu članovi PES ne vjeruju

Ogovaranje partije čiji si navodni lider, još jedno je “čudo neviđeno” na našoj političkoj sceni - naglašavaju oni

Jučerašnji Milatovićev nastup pokazao je njegove ljudske i političke “kvalitete”, i sada je jasno zašto mu čak ni članovi PES ne vjeruju a kamoli ostali građani Crne Gore, saopštili su iz Demokratske partije socijalista.

- Slučajni predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, u sinoćnjem intervjuu na RTCG, zasipao je javnost demagoškim tiradama i praznim političkim floskulama. Pritisnut gubitkom kontrole u matičnoj partiji, u naletu bijesa prema onima koji ga sad već otvoreno prozivaju za spletkarenje u sopstvenim partijskim redovima, Milatović je juče građanima pokazao svoje pravo lice- tvrde u DPS-u.

Milatović: Pregovore o vladi bazirati na izbornoj volji građana

U osvetničkom raspoloženju prema svojoj partiji u kojoj mu se uticaj mjeri promilima, kako dodaju iz ove partije, optužio je pojedince iz PES-a da se tajno ali učestalo, sastaju sa Aleksandrom Vučićem?!

- Iznenađuje nas da takve navode o toj partiji čujemo upravo od jednog od njenih lidera tek sad, a da je o tome ćutao u predsjedničkoj kampanji. Ogovaranje partije čiji si navodni lider, još jedno je “čudo neviđeno” na našoj političkoj sceni - naglašavaju oni.

Milatović je, kako dodaju iz DPS-a, juče pokušao i da ubijedi građane kako su proruske partije u koaliciji “Za budućnost Crne Gore“ pod kontrolom Aleksandra Vučića, idealni partneri za izgradnju evropskog puta naše države?!

- Zato nam je zadovoljstvo da neko ko forsira proruske stranke i gura ih u izvršnu vlast, ima loše mišljenje o DPS. Naša partija može sa svima da razgovara, ali nikad neće biti partner plaćene posluge Aleksandra Vučića i zvaničnog Beograda, jer su vrijednosti koje zastupamo dijametralno suprotne Milatovićevim i onim koje forsiraju njegovi partneri iz koalicije "Za budućnost Crne Gore", a koje su im zadate u Beogradu i Moskvi - dodaju u DPS-u.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:39