Nikola Đurašković / - FOTO: PRIJESTONICA
20/01/2024 u 12:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurašković osudio napad na Hutera

Crna Gora je dovoljno široka za svu njenu đecu, bez obzira kako se zovu, koje su nacije, koje su vjere ili kakva im je bilo koja druga specifičnost, kazao je Đurašković

Poslanik PES Darko Dragović juče je u Skupštini Crne Gore umjesto argumentacije odlučio da broji krvna zrnca i mjeri osjećaj pripadnosti Crnoj Gori poslaniku Oskaru Huteru, saopštio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković.

- Sa gospodinom Huterom sam u proteklih par godina imao vrlo oštre političke polemike i u Skupštini Prijestonice i u medijima, ali ovakvu vrstu napada na njega oštro osuđujem. Kao gradonačelnik svih građana ponosan sam što porodica Huter živi i stvara u našem gradu -  rekao je on.

Prema njegovim riječima Crna Gora je dovoljno široka za svu njenu đecu, bez obzira kako se zovu, koje su nacije, koje su vjere ili kakva im je bilo koja druga specifičnost.

- Mi smo na Cetinju ponosni na sve različitosti koje smatramo bogastvom Crne Gore, a ukoliko rukovodstvo PES misli da je ovo sramno obraćanje poslanika Dragovića put u Evropu, onda im moram poručiti da su ovakve izjave put u fašizam i podvajanje građana na one prvog i drugog reda. Ovakve bestidne napade na Oskara Hutera i njegovu porodicu, a ranije našeg sugrađanina Bobana Batrićevića smatram dijelom istog, velikosrpskog, orkestra kojem ćemo pokazati da su Cetinje i Crna Gora i jaki i vječni - zaključio je Đurašković.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 17:45