/ SLAVKO JANKOVIć - FOTO: GP URA
11/08/2023 u 11:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Janković: Za građane će biti zanimljivo da čitaju novi izvještaj o imovini Milovića

Janković poručuje da su svi dokazi na sigurnom

Član predsjedništva GP Ura Slavko Janković optužio je funkcionera Pokreta Evropa sad Andreja Milovića da je nezvanični advokat kompanije Bemaks. Janković je to kazao nakon što se Milović juče osvrnuo na informaciju da je epilog racije u Hotelu Podgorica prekršajni nalog u iznosu od 50 eura.

Milović je tada kazao da mora da se radi na stvarnoj borbi protiv mafije, a ne političko-propagandnoj akciji u svrhu samopromocije, za šta je optužio premijera Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića.

Janković poručuje da su svi dokazi na sigurnom.

- Nakon što smo imali reakciju zvaničnog advokata Bemaxa, Zorana Piperovića, kao i njima bliskih medija, juče se sa sličnom reakcijom javio i nezvanični advokat Bemaxa, Andrej Milović- kazao je Janković, koji tvrdi da je Milović novi adut mafije za povratak na pozicije koje su nekad držali.

- Nervoza i nezadovoljstvo zbog racija u nezvaničnom bastionu Bemaxa, jasan je pokazatelj da ove kriminalne strukture postaju svjesne da više nijesu nedodirljivi, zbog čega se velike nade ulažu u Andreja Milovića i njemu slične. Ono što ostaje pitanje jeste da li se samo ulažu nade ili možda nešto više. Za građane će biti zanimljivo da čitaju novi izvještaj o imovini gospodina Milovića, a posebno u dijelu voznog parka ovog visokog funkcionera PES-a i akvizicije skupocjenih vozila u poslednjih godinu dana, u periodu dok je bio nezaposleno lice- kazao je Janković.

Dodaje da "do tada, puna podrška za njegova reagovanja i saopštenja u odbranu svojih klijenata, uz jasnu poruku za njegove nalogodavce - džaba krečite, dokazi su na sigurnom".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:12