/ FOTO: VLADA CG
22/07/2022 u 15:44 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kadrovska rešenja: Janković određen za vršioca dužnosti pomoćnika direktora UIKS-a

Vlada je donijela rešenje o postavljenju Artana Kurtija za generalnog inspektora u Agenciji za nacionalnu bezbjednost

 Vlada Crne Gore je, na danas održanoj trinaestoj sjednici kojom je predsjedavao premijer  Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja.

U tom kontekstu, Vlada je donijela rješenje o određivanju Nebojše Jankovića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija,  donijela Rješenje o određivanju Darka Vukčevića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i donijela Rješenje o imenovanju Savjeta za inovacije i pametnu specijalizaciju u sastavu: Biljana Šćepanović, predsjednica, Jovana Marović, zamjenica predsjednice i članovi: Ana Novaković Đurović, Goran Đurović, Aleksandar Damjanović, Marash Dukaj,  Ervin Ibrahimović Maša Vlaović, Vladimir Joković, Miomir Mijo Vojinović, Admir Adrović, Dragoslav Šćekić, Dragan K. Vukčević,  Vladimir Božović, Nina Drakić, Predrag Mitrović, Džemal Lekić,  Mladen Grgić i Ivo Šoć,.

Vlada je donijela rešenje o postavljenju Artana Kurtija za generalnog inspektora u Agenciji za nacionalnu bezbjednost, o određivanju Zorana Jojića za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za sport u Ministarstvu sporta i mladih i donijela Rješenje o određivanju Marije Tomović za vršiteljku dužnosti sekretarke Ministarstva kulture i medija.

- Vlada je donijela rješenje o imenovanju Jovane Bojović za savjetnicu predsjednika Vlade Crne Gore – rukovoditeljku Službe za odnose s javnošću, odredila Tihomira Milatovića za punomoćnog predstavnika državnog kapitala na redovnoj Skupštini akcionara "Castello Montenegro" AD Pljevlja,  predložila da se Lidija Radović, Branka Škurić i Tatijana Markoč izberu za članove Odbora direktora "Castello Montenegro" AD Pljevlja- saopšteno je iz Vlade.

Vlada je donijela rješenje o razrješenju članova Upravnog odbora Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore Snežane Malović i Miladina Tmušića i rješenje o imenovanju Andrije Mašanovića i Marine Albijanić za nove članove. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:18