Vladimir Jokovic / VLADIMIR JOKOVIC - LAZAR RUZIC
27/01/2023 u 09:45 h
Marija GogićMarija Gogić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Joković: Izjave Krivokapića neistinite, priče o proglašenju pobjede nije bilo

Lider SNP-a se osvrnuo i na priču da će se pobjeda ako treba braniti krvlju i istakao da je tada blaženopočiši mitropolit Amfilohije kazao da se može svim braniti, ali krvlju ne

Lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković komentarušići izjavu bivšeg premijera Zdravka Krivokapića da je Demokratski front htio da proglasi pobjedu na izborima, kazao da je to potpuno neistina i da je to bilo nemoguće i uraditi jer izbori nisu bili završeni.

- Bilo je priče na sastanku šta da se radi ako DPS pobjedi, ali nije tačno da je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić htio da proglasi pobjedu u dva sata - kazao je Joković u izjavi za portal Dan.

Ja sam rekao da vjerujem da imamo većinu, ali priče o proglašenju pobjede nije bilo, dodao je lider SNP-a.

On se osvrnuo i na priču da će se pobjeda ako treba braniti krvlju i istakao da je tada blaženopočiši mitropolit Amfilohije kazao da se može svim braniti, ali krvlju ne.

Krivokapić: Lideri DF-a nisu vjerovali u pobjedu, oni su hajdučka partija koja se snalazi u haosu

- Tada je savjetnik Krivokapića za bezbjednost izvjesni Crnogorac, koji je kratko sarađivao sa njim, kazao da ima operativne podatke da DPS neće priznati pobjedu tadašnje opozicije - naveo je Joković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. mart 2023 12:55