/ -NEBOJŠA MEDOJEVIĆ
07/02/2023 u 14:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Eskobar odustao od Spajića i pustio ga niz vodu do Novovića

Evropi sad, SDP-u i SD-u i Puri se sada nudi Milica Pejanović Đurišić kao predsjednički kandidat, koji bi mogao da privuče određeni broj glasača DPS-a, dodao je Medojević

Nakon mog raskrinkavanja kriminalnih radnji Spajića, imam saznanja da je Gabrijel Eskobar odustao od njega i da ga je pustio niz vodu do Novovića koji mu priprema adekvatan doček, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Evropi sad, SDP-u i SD-u i Puri se sada nudi Milica Pejanović Đurišić kao predsjednički kandidat, koji bi mogao da privuče određeni broj glasača DPS-a, dodao je Medojević.

- Đukanović zna za taj plan i sigurno neće čuvati Milicu od prljave kampanje. DPS kandidat će, po svemu sudeći, biti Ivan Vuković, za koga se ne vežu korupcionaške afere. Protiv toga su Duško Marković i njegova frakcija, ali i Brano Gvozdenović i Roćen, koji ne vjeruju u šanse Vukovića - istakao je predsjednik PzP-a.

Građanima Crne Gore će biti nikad lakše da se opredjele za jedinog kandidata koji će odgovarati samo građanima Crne Gore, poštovati Ustav i raditi na pomirenju po principu sva prava svima, zaključio je Medojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:08