/ Небојша Медојевић Фото: Иван Петровић Ипе
07/04/2022 u 12:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Склони смо криминалу, Ђукановић прилагодио систем карактеру нашег народа

Али све док постоји макар један Црногорац који сања нормалну, демократску, правну, праведну, економски развијену Црну Гору ја ћу се борити, поручује лидер ПзП

Много знаних и незнаних људи ових дана виде да сам био у праву, поручује Небојша Медојевић лидер ПзП.

-Неријетко се чуде и питају како то да ме мој народ већински не прихвата и не подржава. На своју штету. То је културна ментална матрица мог народа. Не воле горку истину о себи. Дража им је слатка лаж. Склони смо корупцији, лажавинама, криминалу, шверцу. Ђукановић је само прилагодио систем карактеру нашег народа. Ја се борим, не само против Ђукановића, већ и против менталитета нашег народа и наслеђа. Страх од власти и страх од промјена спречава да земља буде демократска, правна и економски просперитетна- наводи Медојевић.

Додаје:"Хуље, лопови, преваранти, сјецикесе, лажови, шверцери, добијају подршку мог народа. Реформатори и патриоте су у мањини. Ја то знам одавно".

-Али све док постоји макар један Црногорац који сања нормалну, демократску, правну, праведну, економски развијену Црну Гору ја ћу се обраћати њему и борити се. Нема повлачења. Нема предаје. Слобода или ништа! Само јако- поручује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:42