Неђељко Мошков / - Неђељко Мошков
26/03/2022 u 11:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мошков: Јокић крио документа за уцјену одборника да би сачувао функцију

Он је поручио да Јокић парама или уцјенама успјети код њега, у ономе што је успио код троје људи, који су због личног или туђег интереса издали принципе са којима су до јуче живјели

За разрачунавање са политичким противницима Владимир Јокић се користи методама на којима би му позавидјели и мафијаши, поручио је предсједник Општинског одбора ДПС Котор Неђељко Мошков.

Он је истакао да је Јокић поднијевши против њега кривичну пријаву у вези с уговором којег је као предсједник Скупштине ватерполо клуба "Приморац" потписао, коначно показао како се на перфидан начин користи уцјенама. 

 - Зашто је уговор, који му је очигледно познат од раније чувао до сад, до дана након што је три одборника ДПС-а убиједио да подлегну његовом притиску, имаће и он прилику да објасни у тужилаштву. Да ли је тај уговор можда желио да искористи као вид притиска на мене, у варијанти да му није прошла прљава работа са политичком корупцијом коју је спровео са наша три одборника? - упитао је Мошков.

Ова пријава је, истакао је он, још један доказ да је Владимир Јокић прикупљао и крио по фиокама документа, како би најпрљавијим методама покушао вршити притисак на све одборнике и функционере ДПС-а, само да би сачувао функцију. 

 - Неђељко Мошков је сваки свој потез у ватерполо клубу "Приморац" радио у доброј вјери, као и на свакој другој дужности коју је обављао и коју обавља. Што се тиче пријаве, ове или било које друге, спреман сам да одговарам једнако пред органима клуба и тужилаштва, као што се надам да је и чувар уцјена у фиокама Јокић - нагласио је,

Мошков је поручио да Јокић парама или уцјенама успјети код њега, у ономе што је успио код троје људи, који су због личног или туђег интереса издали принципе са којима су до јуче живјели.

 - Мора Јокић и слични њему да схвати да, иако је наишао на трулу грану, чланови ДПС-а не подлијежу тек тако притисцима и уцјенама и не издају изборну вољу својих гласача, што се не би могло рећи за неке његове колеге из нове одборничке већине - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:33