/ Борис Мугоша
07/09/2021 u 09:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Мугоша: Надам се да ће се неке лекције научити због наше дјеце

Казао је да "нису то били терористи, слуге криминалних структура и остало бестидно етикетирање, него "обични" људи чији је једини гријех што безрезервно воле своју државу"

Посланик СД-а, Борис Мугоша истакао је да је изузетно поносан на разговоре које је, у суботу и недјељу, на Цетињу имао са часним и честитим грађанима Цетиња и других градова Црне Горе.

Мугоша је саопштио да "нису то били терористи, слуге криминалних структура и остало бестидно етикетирање, него "обични" људи чији је једини гријех што безрезервно воле своју државу".

- И то људи који теже живе него многи они који су били "угрожени" у претходном режиму". Од њих сам чуо, мени посебно важне, искрене, људске и потпуно основане критике на све оно што је раније требало бити другачије урађено. И заиста се надам да ће се неке лекције коначно научити. Ако не због многих од нас који су док су одлучивали пропустили бројне прилике да донесу праве одлуке, онда због наше дјеце која не заслужују да живе у оваквој несређеној и мржњом задојеној Црној Гори, у којој се намећу као исправне неке ретроградне идеологије- поручио је Мугоша.

Како је поручио, и на крају, бројним "независним и објективним" корективним факторима у нашем друштву - положили сте још један испит лицемјерства".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 13:01