/ - Селма Мујић Предсједница Форума младих Улцињ
17/04/2022 u 15:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мујић: Студенти већ четврти мјесец живе у нехуманим условима

Већ је скоро четири мјесеца како немају гријање ни топле воде уз објашњење да су поправке у току, те да ће проблеми убрзо бити ријешени, сматра Мујић

Док би оваква ситуација у Европи, ка којој у сваком смислу тежимо био незамислив чин, наши студенти већ четврти мјесец живе у нехуманим условима у другој фази студентског дома у Подгорици, сматра  Селма Мујић предсједница Форума младих Улцињ.

-Већ је скоро четири мјесеца како немају гријање ни топле воде уз објашњење да су поправке у току, те да ће проблеми убрзо бити ријешени. Недопустиво је да наши студенти у 21. вијеку живе у оваквим условима, а нарочито не у студентском дому, у периоду њиховог живота када у њих највише сви морамо да улажемо. Да ли је потребно да се заврши још један семестар и да тек онда надлежни реагују или ће напокон довести поправке крају и успјети да се љетњи семестар заврши у “нормалним”,  условима за живот- поручује она.

Додаје:"Више се не ради о разликама живљења у студентском дому и у приватном смјештају, ради се о испуњавању основних животних потреба".

-Зато овим путем позивамо надлежне да што прије реагују, како сљедећу зиму не би дочекали у истим условима. Сви смо ми дјеца Црне Горе која желимо да свој живот и своју будућност градимо у својој држави-закључује.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:57