Pokret evropa sad / - PES
01/03/2024 u 21:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES Bijelo Polje: Jedinstveno na kursu boljeg životnog standarda

Dodaju da ih posebno ohrabruje odlučnost premijera u pogledu bolje infrastrukturne povezanosti cijele države, kao preduslova za razvoj turizma i poljoprivrede, koji su od posebnog značaja

Odbor PES-a Bijelo Polje jednoglasno i snažno podržava nastavak reformi koje sprovodi Vlada, a koje će omogućiti sprovođenje "Evrope Sad 2", Bolji životni standard je ono po čemu smo prepoznati i na čemu smo utemeljeni.

- Na tom kursu ćemo biti istrajni jer su nam zbog toga građani ukazali povjerenje. Za prvih 100 dana parlamentarna većina, čiji je stožer PES, postigla je brojne rezultate, a ključni je uvećanje minimalne penzije na 450 eura koje će se finansirati uz suficit tekućeg budžeta. Očekujemo da će ubrzanje puta ka EU i vladavina prava biti i dalje u najužem fokusu djelovanja našeg poslaničkog Kluba - navode u saopštenju.

Dodaju da ih posebno  ohrabruje odlučnost premijera Milojka Spajića u pogledu bolje infrastrukturne povezanosti cijele države, kao preduslova za razvoj turizma i poljoprivrede, koji su od posebnog značaja za građane njihove opštine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:24