Права Црна Гора / - фото: Права Црна Гора
12/04/2022 u 18:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Права: СНП продаје грађане и државу за шест министарских мјеста

Ова партија је, како истичу, од првог дана прозрела намјеру, политику и моралну тежину врха СНП-а, па ће сходно томе и рушити издајничку и неуставну, нелегалну и нелегитимну владу

Након данашњег саопштења шефа посланичког клуба СНП-а Драгана Ивановића јасно је да су се пет посланика СНП-а јавно политички продали за шест министарстава које ће грађанима у Скупштини октроисати ДПС, поручили су из Праве Црне Горе

 - Јасно је због чега је СНП продао Владу, Скупштину, већину и изборе 30. августа, за коју је цијену продао литије и промјене који је овај народ изборио након 30 година. Због тога да би шест министара СНП-а доносили одлуке са СДП-ом, СД-ом, ФОРЦОМ, Бошњачком странком и сличним коалиционим партнерима ДПС-а. Због тога да би се укидала достигнућа пројеката Европа сад, да би се укидале одлуке о законитом стицању држављанства члановима њихових породица, да би се усавајао осакаћени, умјесто потпуног Темељног уговора са СПЦ, да би се парчала држава, народ сиромашио а богатио врх СНП-а. Скупу сте цијену платили господо за шест министарских фотеља - наводе они.

Права Црна Гора је, како истичу, од првог дана прозрела намјеру, политику и моралну тежину врха СНП-а, па ће сходно томе и рушити издајничку и неуставну, нелегалну и нелегитимну владу уколико буде формирана, владу која је изгубила углед прије него што је и предложена. 

 - За шест мјеста у организованој срамоти, а не Влади Црне Горе, СНП продаје и државу, и политику, и грађане. Будите сигурни господине Ивановићу, Јоковићу и Шћекићу, да са шест министарских мјеста у тој срамној организацији која може бити све, али не и влада Црне Горе, не можете спасити ни промил политичке егзистенције, а из дубине у коју сте потонули не могу вас извадити ни УРА, ни СДП, ни СД, ни ДПС, све да се заједно удруже са остатком ваших партнера у овом црном издајничком подухвату - додају они.

Из ове партије поручују да су у СНП-у заборавили колико брзо стижу избори, али још брже од стиже одговор од грађана који ће их поставити на своје мјесто и због чега ћете се партијски и блично стидјети док год су живи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:56