/ Иван Петровић Ипе
15/06/2021 u 09:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Премиjер Кривокапић честитао Ибрахимовићу избор на мjесто предсjедника Бошњачке странке

Предсjедник Владе Црне Горе, проф. др Здравко Кривокапић, честитао jе Ервину Ибрахимовићу избор на мjесто предсjедника Бошњачке странке, навели су из кабинета премијера.

- Поштовани чланови и симпатизери Бошњачке странке коjа jе непроцjењиво вриjедан чинилац парламентарне демократиjе Црне Горе, желим да вам честитам на успjешно окончаном конгресу странке на ком jе донесена одлука да угледни посланик црногорског парламента, господин Ервин Ибрахимовић, буде нови предсjедник.

Господине Ибрахимовићу, честитам Вам избор на мjесто предсjедника Бошњачке странке. Иако jе приоритетни циљ Ваше странке првенствено да бринете о статусу и положаjу народа ком припадате, показивали сте и показуjете одговорност у односу на вриjедности и достигнућа коjа су обавезуjућа за све људе, без обзира на њихову политичку, националну, религиозну или било коjу друго демократску ориjентациjу. Европски пут Црне Горе jе немогућ без заjедничког учешћа свих њених друштвених чинилаца. Надам се да ћемо на том путу остваривати сарадњу на обострано задовољство, а на добробит свих грађана Црне Горе - наводи се у честитки премиjера Кривокапића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 04:13