/ - FOTO: DEMOKRATE
02/03/2023 u 11:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate tvrde da su na meti vandala: Koprivica izrevoltirao kockarsku mafiju

Pojedincima nećemo dozvoliti da stiču ekstra profit na račun građana i suprotno odluci Ustavnog suda u konkretnom slučaju, poručuju Demokrate

Iz Demokrata su saopštili da su tokom prethodne noći vandali su demolirali opštinske prostorije Demokrata u Nikšiću, pošto je poslanik Momo Koprivica na jučerašnjoj sjednici Skupštine poručio da se zabrani postavljanje automata za klađenje u ugostiteljskim objektima.

image
- FOTO: DEMOKRATE

- Nije prvi put da nas kriminalni krugovi pokušavaju uplašiti. Čudi da nakon toliko pokušaja do sada nisu shvatili da ne mogu preplašiti ni Moma Koprivicu, ni Demokrate. Nismo se plašili kockarske, ni drugih mafija, ni kad su bile u naponu snage za vrijeme bivšeg režima, a kamoli sad kada stiže pravna država. Pošto vole kockanje, pokazaćemo dobru volju i dati im jedan siguran fiks: mogu da se klade da nas ni ubuduće neće moći uplašiti - piše u saopštenju. 

image
- FOTO: DEMOKRATE

Demokrate poručuju da razumiju da je kockarska mafija revoltirana, ali pojedincima neće dozvoliti da stiču ekstra profit na račun građana i suprotno odluci Ustavnog suda u konkretnom slučaju.

image
- FOTO: DEMOKRATE

- Počinioci imaju jasnu namjeru i u odnosu na kontekst predstojećih predsjedničkih izbora: svjesni su činjenice da njihovog kandidata u drugom krugu može pobijediti isključivo Aleksa Bečić pa ih strah goni na prljavu kampanju. Međutim, napadi na našeg kandidata traju 8 godina i gospoda moraju da znaju da smo posle svakog njihovog kamena i prijetnje samo jači i odlučniji da ideja pobjede nad kriminalom pobijedi, a to će se i pokazati 19. marta. Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju, nađu počinioce i omoguće da oni odgovaraju pred nadležnim institucijama - zaključuje se u saopštenju Demokrata. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:13