Марко Ракочевић / - фото: СД
12/09/2021 u 13:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ракочевић: Дритан ће завршити ђе и сви издаjници, давећи се у сопственим лажима

Да би спрао издаjничку љагу, оваj двоjник Порфириjа Перића у лакованим ципелицама, сузавац и сузе Цетињана брише фингираном свађом са Демократама, како би глумећи жртву сачувао цензус на сљедећим изборима, додао је Ракочевић

Видкун Квислинг jе био предсjедник марионетске Владе Норвешке у Другом свjетском рату. Његово име jе постало синомим за издаjника своjе земље, марионету, слугу туђем господару. Било jе издаjника и на овим просторима, Анте Павелић, Милан Недић, Рупник, Љотић итд... Том неславном низу од 5. септембра су се придружили и Здравко и Дритан. За Здравка смо знали, док смо се за Дритана потаjно надали да ниjе, саопштио је предсjедник ОГГ СД Подгорице Марко Ракочевић.

Он је казао да су квислинзи и марионете 5. септембра понизно су предали Црну Гору туђем господару (Цркви Србиjе и Александру Вучићу). Ставили су воjску и полициjу у службу цркве, у држави коjа jе била секуларна. Дозволили су су бесомучно шиканирање Црногораца коjи су тог 5. септембра само жељели да сачуваjу оно сто jе њихово. Оно што jе наше од 1484. године - Цетињски Манастир.

– Онако бруталну акциjу полициjе, тоне сузавца коjи се до данас осjећа на Цетињу, шок бомбе коjе су немилосрдно бацане на грађане, на сваку групу гдjе jе било више од двоjе, гумене метке коjи су забрањени законом Црне Горе, пробиjање барикада багерима будванског Палме, као и незакониту забрану кретања и блокаде саобраћаjница како људи не би могли стићи до Цетиња – додао је Ракочевић.

Рекли бисмо ускраћена елементарна људска права, истакао је предсjедник ОГГ СД Подгорица, додајући да би можда то рекао и стари Дритан, приjе него што jе постао издаjник и учествовао у срамном десанту на Цетиње и обрачуну са Црногорцима.

– Да би спрао издаjничку љагу коjа ће га пратити док jе жив, оваj двоjник Порфириjа Перића у лакованим ципелицама, сузавац и сузе Цетињана брисе фингираном свађом са Демократама, како би глумећи жртву сачувао цензус на сљедећим изборима. Али ништа од тога...завршиће тамо дjе су издаjници и квислинзи завршавали, давећи се у сопственим лажима – јасан је Ракочевић.

Након његовог гостовања на ТВ Виjести, нервозног и неартикулисаног напада на све и свакога, приjетњи да ће срушути Владу, а након тога извињења да ипак неће, jер jе његова имагинарна црвена линиjа постављена тако да jе ни Сергеj Бубка у вриjеме кад jе рушио олимпиjске рекорде, не би прескочио, пада ми на памет само jедна реплика легендарног Бате Стоjковића из чувног филма "Балкански шпиjун": "Мала jе ово земља колики jе он издаjник", а jа ту не бих ништа додао, закључио је  предсjедник ОГГ СД Подгорица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:29