Јована Мушикић / - фото: СД
18/07/2021 u 11:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: На челу Одбора младих Јована Мушикић

Млади ће досљедно и одважно афирмисати социjалдемократиjу, у жељи да себи обезбиjеде што бољи положаj, казала је Мушикић

У току протекле седмице одржана jе конвенциjа Омладине Социjалдемократа Никшића гдjе jе jедногласно дониjета одлука да у наредном периоду одбором младих у овом граду руководи Jована Мушикић, саопштено jе из СД-а.

image

Чланови Одбора младих СД-а

- фото: СД

На конвенциjи су изабрани и делегати за предстоjећи Конгрес Омладине Социjалдемократа Црне Горе коjи ће се одржати 31. jула.

Како су навели, претходних дана, делегати су такође изабрани у одбору Омладине СД-а у Главном граду, гдjе су састанку присуствовали предсjедник ОСД ЦГ Емил Ђокић, потпредсjедници Никола Зироjевић и Драго Дробњак и генерална секретарка Елида Кораћ.

Честитаjући новоизабраноj предсjедници у Никшићу, потпредсjедник Омладине СД-а Никола Зироjевић подсjетио jе да jе снага Социjалдемократа увиjек лежала у нjеним квалитетним, младим, озбиљним људима коjи своjим залаганjем показуjу да jе младост садашнjост и будућност ове државе.

– Омладина jе увиjек била упориште прогресивних и изворних идеjа социjалдемократиjе. Даjемо примjер коjи треба слиjедити, jер наши млади активно дjелуjу, укључуjу се у друштвено – политичку стварност, реагуjу и желе да граде перспективно друштво по своjоj мjери. Тако jе и у граду под Требjесом и у свим осталим општинама широм Црне Горе – казао jе зироjевић.

Нова предсjедница младих Социjалдемократа Никшића, Jована Мушикић, казала jе да ће млади досљедно и одважно афирмисати социjалдемократиjу, у жељи да себи обезбиjеде што бољи положаj и што љепшу будућност.

– Желимо створити услове у коjима ће свака млада особа моћи да просперира, да се едукуjе и касниjе гради своjу кариjеру. Трудићемо се да обезбиjедимо већу подршку младима уз довољно простора да се осамостале и буду успjешни људи. Драго нам jе што наше добре намjере и циљ нашег дjелованjа препознаjу и суграђани и млади људи овог града – закључила jе Мушикић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:55