/ - FOTO: SDP LOGO
22/12/2022 u 19:14 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDP: URA misli da ćete galamom o ranijem kriminalu da sakrijete sopstveni

Ovim davljenicima još samo ostaje da i Specijalno tužilaštvo optuži da je portparol mafije, navode iz SDP-a

Socijaldemokratska partija Crne Gore reagovala je na saopštenje pokreta URA.

Teške optužbe Abazovićevog pokreta: Raško Konjević je PR i pulen mafije

Iz SDP-a navode "da umjesto da se URA - partija čiji je vrh po nalazima SDT  duboko ogrezao u kriminal pokrije ušima i razmišlja kako će dolazeće hladne dane provoditi u zgradi pored hladne Zete, naočigled cijele javnosti druge optužuje za kriminal. Dakle, novi nivo bestidnosti od utopljenika iz ove propale i kriminalom razorene partije".

Konjević URI: A šta ćete ako Rade propjeva?

-Ovim davljenicima još samo ostaje da i Specijalno tužilaštvo optuži da je portparol mafije, a da Rada Miloševića i druge URA funkcionere koji čekaju u redu, nekom uredbom propale Vlade, proglasi bespoštednim borcima za pravdu. Sve dok Rade ne propjeva, a male su šanse da neće- dodaju u saopštenju.

Dodaju:"Gospodo iz URE, mislili ste da ćete galamom o ranijem kriminalu da sakrijete sopstveni današnji kriminal. Plan vam možda jeste izgledao logično, ali na kraju je ispalo da ste, osim što ste amateri u politici amateri i u kriminalu".

-I na kraju, manite se priče o portparolima, jedino što vama sada trebu su advokati. I to dobri, pa se spremite da odriješite kesu i načnete “zarađene” milione- zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 23:52