/ - FOTO: TVITER, KRISTINA ŠćEPANOVIć
24/11/2022 u 16:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sekretarka Savjeta mladih DPS-a: Spajić nas uveo u dužničko ropstvo, a Abazović je politički šarlatan

Pozivamo tridesetoavgustovske pomiritelje da se međusobno izmire, a onda i dogovore ko je od njih uistinu spržio ovu zemlju, poručuje Šćepanović

Članica Glavnog odbora DPS-a i sekretarka za međunarodnu saradnju Savjeta mladih te partije Kristina Šćepanović tvrdi za funkcionera Pokreta "Evropa sad" i bivšeg ministra finansija Milojka Spajića da je Crnu Goru uveo u dužničko ropstvo. 

Saopštenje Šćepanović prenosimo u cjelosti: 

Da nastavlja se saga o nesposobnosti odlazeće vlasti, koja nikako da prestane da uzurpira funkcije i dugoročno nanosi štetu na svakom planu, uz obavezno poricanje vlastite odgovornosti, govori i činjenica da je Dritan Abazović danas, u sebi svojstvenom maniru, istakao da ne postoji krivica Vlade u tome što u školama nema grijanja.

Iako bi prioritet u radu svakog ozbiljnog, odgovornog i kredibilnog premijera, bilo rješavanje ovog problema po hitnom postupku, kako bi se djeci omogućili uslovi za nesmetano učenje, Abazović, kao politički šarlatan, ni razmišljajući o najboljem interesu crnogorskih đaka, prelazi na teren političkih prepucavanja ističući da je nepostojanje grijanja krivica onih koji su planirali budžet.

S druge strane, svjetski putnik ekonomski ekspert Milojko Spajić, koji nas je,”populističkim planom” “Evropa sad” uveo u dužničko ropstvo, Abazoviću uzvraća udarac ukazujući na to da su američki investitori zabrinuti zbog nekontrolisanog rasta potrošnje rebalansom”.

U krajnjem, pozivamo tridesetoavgustovske pomiritelje da se, prije i iznad svega, međusobno izmire, a onda i dogovore ko je od njih uistinu spržio ovu zemlju tokom prethodne dvije godine, budući da će, zbog štete, koju su nanijeli Crnoj Gori i njenim građanima, kad-tad morati da odgovaraju.

Ostaje da vidi hoće li Spajić biti uz “palog brata” onda kad ga ”stigne ruka pravde za sva počinjena nepočinstva”.

Ili će, čak i ovaj veliki humanista okrenuti glavu od čelnika partije čiji je ucjenjivački kapital potpuno propao, čije su loše namjere skroz ogoljene, dostojanstvo izgubljeno, a politika svedena na čuveno: ”Trla baba lan, da joj prođe dan”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. februar 2023 15:34