фото: Скупштина ЦГ / -фото: Скупштина ЦГ
26/05/2021 u 15:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сједница Одбора за здравство: Подржани закључци

Сједници Одбора је, у својству представника предлагача Предлога закона, присуствовао посланик Драган Ивановић

Одбора за здравство, рад и социјално старање одржао је 12. сједницу на којој су размотрене двије тачке дневног реда.  У оквиру прве тачке дневног реда Одбор је размотрио Предлог закључака поводом Предлога закона о измјени и допуни Закона о раду, који су поднијели посланици: Иван Брајовић,  Дамир Шеховић и Борис Мугоша.

Представник предлагача закона се сагласио са Предлогом закључака. Такође, Одбор је једногласно подржао предложене закључке.

- У оквиру друге тачке дневног реда размотрен је амандман на Предлог закона о измјени и допуни Закона о раду, који су поднијели посланици Милан Кнежевић и Маја Вукићевић. Представник предлагача закона се сагласио са предложеним амандманом који, сходно члану 150 став 3 Пословника Скупштине Црне Горе, постаје саставни дио Предлога закона о измјени и допуни Закона о раду и о њему Скупштина посебно не одлучује- саопштено је из Скупштине.

Сједници Одбора је, у својству представника предлагача Предлога закона о измјени и допуни Закона о раду, присуствовао посланик Драган Ивановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 16:52